Användarvillkor

Välkommen till Petsign, som är en del av Trionet Postorder. Vi tillhandahåller tjänster och produkter på vår webbbutik, enligt följande användarvillkor. Om du besöker eller handlar hos Petsign, accepterar du dessa villkor. Läs igenom dem noggrant.

Upphovsrätt/Copyright

All grafik, bilder, texter, loggor och knappar är skyddade av svenska och utländska upphovsrättslagar, och tillhör Trionet Postorder (Petsign) eller deras leverantörer.

Nyhetsbrev, elektronisk kommunikation

Vi skickar ut nyhetsbrev via e-post till alla våra kunder som handlat hos Petsign eller i någon annan butik inom Trionet Postorder. Detta är helt kostnadsfritt och frivilligt. Du kan när som helst meddela oss, för att påbörja eller avsluta din prenumeration. Vid beställning skickar vi ut bekräftelse och leveransinformation till e-post.

Kunduppgifter

Du ansvarar för att adress och kontaktinformation är korrekt då du genomför en beställning eller kontaktar vår kundservice. Alla order skickas efter angivet postnummer, eller vid faktura skickas paketet efter folkbokförd adress.

Kommentarer, e-post

Besökare får ej e-posta eller skicka illegala, oanständiga, hotande budskap genom eller till Trionet Postorder och Petsign. Det är ej tillåtet att använda falsk e-post.

Falska beställningar

Vi polisanmäler alla bedrägeriförsök eller falska beställningar.

Produktbeskrivningar

Alla beskrivningar för de produkter vår webbhandel innehåller, är så korrekt och exakt beskriven som möjligt. Trots detta försäkrar ej Tvi ej att produktbeskrivningarna, eller annat innehåll är exakt fullständig, pålitlig, eller felfri. Om en produkt som erbjuds av Petsign är fel beskriven kan du returnera produkten i oanvänt skick och obruten förpackning. Att tänka på är att produktbildernas färgåtergivning på din skärm, kan skilja sig från produktens färg i verkligheten.

Personuppgiftspolicy

Våra kunders integritet är mycket viktigt för oss och vi följer den svenska personuppgiftslagen, PuL. Personuppgifter som du lämnar lagras i vårt affärsdatasystem och behandlas med respekt för din integritet. Enligt PuL måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar dina personuppgifter. Genom köp hos Petsign bekräftar du detta samtycke.

När du handlar hos Petsign uppger du personuppgifter som namn, adress, personnummer, e-postadress och telefonnummer. I samband med att du genomför en beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten. Kunduppgifterna används för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig och administrera dina inköp, samt i marknadsföringssyfte. Alla personuppgifter du lämnar till oss, eller som vi får del av när du genomför ett köp, behandlas av Trionet Postorder eller våra samarbetspartners. Du har enligt PuL rätt att få ut information om vilka uppgifter vi har registrerat om dig. Om några personuppgifter är felaktig, ofullständig eller irrelevant, samt om du inte vill att dina uppgifter ska användas för marknadsföring, kan du begära att informationen skall ändras eller raderas. Vilket du gör genom att maila oss på: kundservice@Petsign.se eller skriv till Petsign.se, Box 650, 80127 GÄVLE.

Kontakt

Vid frågor och funderingar angående våra användarvillkor, vänligen kontakta oss på Petsign.
Kontaktformulär.

Fortsätt
Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning